Вже 236 – В Україні запрацювали ще 18 «КАСКАДів»

Ще 18 комплексів автоматичної фото- та відеофіксації порушень ПДР запрацювали на дорогах України. Про це повідомив у Facebook перший заступник Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький.

За його словами, з 3 листопада на автомобільних дорогах Одеси, Херсону, Хмельницького, а також Запорізької області запрацюють прилади фіксації правопорушень, які контролюватимуть дотримання вимог ПДР в автоматичному режимі.

Комплекси автофіксації з’явилися:

  • місто Херсон (4 комплекси контролю «КАСКАД»)
  • місто Одеса (9 комплексів контролю «КАСКАД»)
  • місто Хмельницький (3 комплекси контролю «КАСКАД»)
  • Запорізька область (2 комплекси контролю «КАСКАД»)

Таким чином, станом на сьогодні автоматично в державі фіксуватимуть правопорушення уже 236 комплексів «КАСКАД».

З особливим нетерпінням чекали на їх появу в Одесі. Як зазначив заступник Одеського міського голови Сергій Тетюхін, комплекси встановлені у місцях, де найчастіше трапляються ДТП. «Ми сподіваємося, що коли порушники знатимуть про існування комплексів, то суттєво знизиться кількість ДТП на вулицях та перехрестях нашого міста», – зазначив віце-мер.

Компанія «Українські системні інновації» вітає збільшення кількості пильних електронних вартових нашої з вами безпеки та розуміння, з яким ставляться до необхідності їх встановлення вітчизняні посадовці «на місцях». Працюймо й надалі – заради збереження життя та здоров’я всіх українців!