Вже 270! «Каскад» крокує Україною, несучи безпеку та порядок

Комплекси автоматичної фото- та відеофіксації порушень ПДР продовжують з’являтися на нових ділянках українських доріг. Наступ на зухвалих та затятих порушників Правил дорожнього рузху триває и триватиме надалі.  За 30 років незалежності автомобільні аварії вбили 175 тисяч наших співвітчизників. Щодня на автошляхах гине сім українців. Найчастішою причиною ДТП  є перевищення швидкості руху. Але завдяки  впроважденню системи автоматичної фіксації порушень ПДР ситуація на дорогах поліпшилася в рази.

 З 21 лютого на автомобільних дорогах міст Києва, Сум, Вінниці, Мукачева та Івано-Франківської і Закарпатської областей запрацювали 24 додаткові комплекси. Про це повідомило Міністерство внутрішніх справ України.

 

Розташування приладів є наступним:

Київ (10 комплексів «Каскад»)

 Суми (два комплекси «Каскад»)

 Вінниця (один  комплекс «Каскад»)

 Мукачево (два комплекси «Каскад»)

 Закарпатська область (шість  комплексів «Каскад»)

 Івано-Франківська область (три комплекси «Каскад»)

 У МВС наголосили, що з 21 лютого правопорушення на українських дорогах фіксуватимуть 270 комплексів «Каскад», що розташовані у 25 містах та 16 областях.

 

Компанія «Українські системні інновації» констатує: те, що відбувається, введення в дію кожного нового «Каскаду» є поступом до безпеки та панування Закону на наших автошляхах, на вулицях наших міст.  Зниження аварійності, зменшення смертності – то є справа, заради якої варто працювати, не шкодуючи зусиль. І ми працюватимемо!