Тепер – лише 50. Київ знову «сповільнився»

З 1 листопада до 1 квітня максимально дозволена швидкість руху дорогами Києва – 50 км/год, окрім ділянок, де дозволена швидкість є нижчою. Про це нагадує Патрульна поліція України. Патрульні закликають водіїв не порушувати ПДР та дотримуватися швидкісного режиму.

Так, у ніч на 1 листопада у столиці демонтовані  90 дорожніх знаків 3.29 «Обмеження максимальної швидкості руху до 80 км на годину». Змін зазнали сім ділянок автодоріг столиці: Набережне, Наддніпрянське та Столичне шосе, проспект Бажана, вулиці Саперно-Слобідська та Набережно-Рибальська від Гаванського мосту до вулиці Електриків, а також проспект Шухевича від Північного мосту до вулиці Бальзака.

Зміна швидкісного режиму передбачена рішенням Київської міської ради від 9.10.2018 №1739/5803 «Про перелік ділянок доріг, на яких дозволяється швидкість руху транспортних засобів до 80 км/год. у період з 1 квітня до 1 листопада», а перелік вулиць конкретизується відповідним актом комісійного обстеження вулиць та доріг до цього рішення.

Нагадаємо, що дозволена швидкість у населених пунктах в Україні становить 50 км/год. На окремих ділянках доріг при узгодженні з Національною поліцією дозволена швидкість може бути збільшена. Компанія «Українські системні інновації» нагадує про принцип: «Краще повільніше, але безпечніше!» Виконуємо правила, не забуваймо про відповідальність – і все буде гаразд!