Автоматична фіксація порушень ПДР: ще більше, ще ефективніше

Кількість комплексів автоматичної фіксації порушень Правил дорожнього руху в Україні стабільно зростає. Тим часом керівництво Міністерства внутрішніх справ держави і надалі констатує високу ефективність та надзвичайну актуальність цього незамінного засобу забезпечення безпеки на вітчизняних автошляхах.

Заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Гончаров повідомив, що система фотовідеофіксації порушень ПДР в Україні працює вже більше року і саме завдяки її роботі держава має стійку тенденцію до зменшення порушень швидкісного режиму. «Наразі по всій державі встановлено 158 КАФ (комплексів автоматичної фотовідеофіксації) порушень ПДР на дорогах та в населених пунктах. Нещодавно встановлено і підключено до системи ще 20 камер на автошляхах Одеської, Запорізької, Львівської та Закарпатської областей», - повідомив Сергій Гончаров.

Тим часом  перший заступник керівника Національної патрульної поліції України Олексій Білошицький повідомляє, що кількість «електронних вартових» від сьогодні іще збільшено: «З 8 жовтня на автомобільних дорогах міст Кременчук, Івано-Франківськ, Тернопіль, Кропивницький, Миколаїв, Суми та Біла Церква запрацюють прилади фіксації правопорушень, які контролюватимуть дотримання вимог ПДР в автоматичному режимі». Розподілені нові комплекси будуть таким чином:

м. Кременчук - 1 комплекс «КАСКАД».

м. Івано-Франківськ - 5 комплексів «КАСКАД»

м. Тернопіль  - 4 комплекси «КАСКАД»

м. Кропивницький - 2 комплекси «КАСКАД»

м. Миколаїв  -1 комплекс «КАСКАД»

м. Суми  - 5  комплексів «КАСКАД»

м. Біла Церква  - 2 комплекси «КАСКАД»

Компанія «Українські системні інновації» пишається високою оцінкою ролі та місці  комплексів автоматичної фіксації у справі убезпечення вітчизняних автошляхів. Ми раді тому, що діяльність, спрямована на вирішення однієї з найбільш болючих проблем держави за допомогою найсучасніших інноваційних засобів має цілковиту підтримку державного рівня та отримує все більший розвиток. Рушаймо вперед – до нових стандартів безпеки та порядку в Україні!