Безпека дорожнього руху поширюється – вересневий наступ автофіксації

Не встигли вітчизняні водії  оговтатися від того, що з 27 серпня на автомобільних дорогах Полтавської, Львівської, Волинської та Київської областей, а також у містах Запоріжжя, Мелітополь та Кривий Ріг запрацювали комплекси автоматичної фіксації порушень ПДР, , як вже 10 вересня на українських дорогах «встали на варту» правопорядку ще 20 приладів системи автоматичної фото- і відеофіксації порушень Правил дорожнього руху.

Згідно повідомлення  заступника начальника Департаменту патрульної поліції МВС України Олексія Білошицького, вони запрацювали в п’яти містах і одній області. На автомобільних дорогах Полтавської області, а також у містах Кременчук, Миколаїв, Полтава, Харків та Чернівці за допомогою приладів фото- і відеофіксації правопорушень контролюватиметься дотримання вимог ПДР в автоматичному режимі.

Розташування приладів:

Полтавська область (3 комплекси контролю «КАСКАД»)

м. Кременчук (2 комплекси контролю «КАСКАД»)

м. Миколаїв (2 комплекси контролю «КАСКАД»)

м. Полтава (3 комплекси контролю «КАСКАД»)

м. Харків (6 комплексів контролю «КАСКАД»)

м. Чернівці (4 комплекси контролю «КАСКАД»)

Відтепер загальна кількість комплексів, що в Україні автоматично фіксують правопорушення у сфері безпеки дорожнього руху, буде дорівнювати 138. Із детальною  картою їх розміщення кожен бажаючий може ознайомитись на сайті МВС.

Компанія «Українські системні інновації» може запевнити всіх співвітчизників: наші автошляхи та вулиці ставатимуть іще безпечнішими! Наступ правопорядку та передових технологій на безлад та нехтування Законом триватиме і надалі!