Автофіксація порушень ПДР в Україні: нові кроки на шляху сталого розвитку

Дія системи автоматичної фіксації порушень Правил дорожнього руху, робота якої спрямована на рішуче зниження аварійності на вітчизняних автошляхах, збереження життя та здоров’я українців від неминучих втрат, що несуть автопригоди, розповсюджується дедалі ширше.  З 3 вересня в Україні запрацює ще 21 комплекс автоматичної фіксації порушень Правил дорожнього руху.

За повідомленням Міністерства внутрішніх справ держави, котре озвучив перший заступник Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, вони з’являться на дорогах Вінницької, Львівської та Чернігівської областей, а також у містах Полтава, Миколаїв, Харків та Хуст. Де саме конкретно вони будуть встановлені?

Вінницька область - 5 комплексів «КАСКАД»

Львівська область  - один комплекс «КАСКАД»

Чернігівська область  - 4 комплекси «КАСКАД»

Полтава  - 3 комплекси «КАСКАД»

Миколаїв  - 2 комплекси «КАСКАД»

Харків  - 3 комплекси «КАСКАД»

м. Хуст  - 3 комплекси «КАСКАД»

Нагадаємо, зараз в автоматичному режимі порушення ПДР фіксують 97 приладів контролю, розташованих у містах Житомир, Запоріжжя, Київ, Кропивницький, Кривий Ріг, Львів, Мелітополь, Харків, Черкаси, Чернігів, а також на окремих ділянках у Волинській, Житомирській, Кіровоградській, Київській, Львівській, Миколаївській, Чернігівській, Одеській і Полтавській областях.

Компанія «Українські системні інновації» щиро вітає всіх мешканців згаданих вище регіонів із тим, що відтепер їх автомобільні шляхи, вулиці міст та сіл стануть безпечнішими, а законослухняність та культура водіїв відчутно підвищиться. Автоматична фіксація порушень ПДР є важливим чинником у сталому розвитку України, перетворенні її на справжню країну майбутнього.