Із Днем Незалежності України! Із славетним ювілеєм!

Нині ми відзначаємо знаменну дату, закарбовану у серці кожного з нас. Три десятиліття тому наш народ досягнув величної мети, якої прагнули багато поколінь українців, котрі присвятили її досягненню свої працю та звитягу,  свої боротьбу та творчість. Багато хто з них не пошкодував найдорожчого – власного життя заради того, аби сьогодні ми, їх нащадки жили у незалежній та суверенній державі Україна. Шануймо їх, та пам’ятаймо вовіки про їх подвиг.

Ці шана та повага мають бути підкріплені, передусім, конкретними справами, спрямованими на те, аби наша Батьківщина  міцніла та розквітала рік за роком, аби до кожного її Дня народження ми підходили із новими досягненнями, аби кожен із нас мав гідність сказати: «Я зробив для своєї країни все можливе, але готовий здолати та здійснити ще більше!»

Компанія «Українські системні інновації» має чим відзвітувати до 30-ти річного ювілею рідної держави. Система автоматичної фіксації порушень Правил дорожнього руху, що запрацювала на її автошляхах із 1 червня 2020 року за офіційними даними Міністерства внутрішніх справ України дозволила зменшити аварійність на ділянках своєї роботи в десять разів! Найголовніше ж – це зниження кількості  смертельних випадків ДТП на 17%.

Врятовані людські життя, лад та безпека, рішучій крок до світових стандартів життя – ось наш подарунок рідній Україні та усім її громадянам! Закликаємо кожного українця присвятити своє життя шляхетній справі подальшої розбудови та зміцнення нашої Батьківщини, не шкодувати нічого задля того, аби вона й далі з кожним днем, кожною хвилиною наближалася до того щасливого майбутнього, про яке мріяли творці нашої держави и мріємо усі ми, її діти.

Згадаймо у цей день безсмертні слова класика, великого Кобзаря, Тараса Шевченка – «Борітеся – поборете!» У кожного з нас своя ділянка боротьби за майбуття України, за її щастя та долю. Всі ми – українці, народ для якого не існує неможливого.  Тож станемо однією нездоланною лавою – і переможемо!

Із Днем Незалежності, дорогі українці, із ювілеєм нашої Свободи та Гідності шановні співвітчизники!