Чудовий подарунок до Дня незалежності України – 17 нових комплексів автофіксації

Напередодні 30-ї річниці Незалежності України її громадяни отримають справжній подарунок, спрямований на зменшення кількості ДТП, збереження їх життя та здоров’я. На автошляхах держави із 20 серпня за працюють ще 17 комплексів автоматичної фіксації порушень Правил дорожнього руху. Наша країни зробить ще один, реальний та відчутний крок до світових стандартів безпеки та порядку.

Міністерство внутрішніх справ України повідомляє: З 20 серпня на автомобільних дорогах Житомирської, Одеської та Чернігівської областей, а також у містах Чернігів, Черкаси, Житомир та Львів запрацюють  комплекси фіксації правопорушень, що контролюватимуть дотримання вимог ПДР в автоматичному режимі. Із мапою  їх розміщення усі бажаючі можуть ознайомитися на офіційному сайті МВС.

«Наразі автоматично фіксують правопорушення 60 приладів, що розташовані у Києві, Кропивницькому, Харкові, Житомирській, Кіровоградській, Київській, Львівській та Миколаївській областях. Також з 15 лютого цього року прилади автофіксації фіксують порушення проїзду смугою громадського транспорту в Києві, на бульварі Дружби Народів, 36», – йдеться в офіційному повідомленні з даного приводу.

Правоохоронці підкреслюють,  що за рік роботи відповідних комплексів, котрі встановлені в   місцях, де найбільше перевищують швидкість і трапляються ДТП, кількість смертей на дорогах зменшилась на 17%, а ігнорують правила водії вдесятеро рідше. Нині на автошляхах є майже 80 комплексів автоматичної фіксації порушень. До кінця року, обіцяють у Міністерстві внутрішніх справ, їх буде три сотні.

Компанія «Українські системні інновації»  працює заради подальшого невпинного руху нашої держави до забезпечення  суворого дотримання Правил дорожнього руху на її автомагістралях, вулицях та площах населених пунктів.  Ми робимо усе можливо, аби наш внесок у розбудову дійсно сучасної та безпечної України був відчутним для кожного її громадянина.