Зустрічайте порядок та безпеку! Автофіксація стартувала ще у трьох регіонах України

В нашій державі триває подальше впровадження системи автоматичної фіксації порушень Правил дорожнього руху, як безальтернативного та найбільш ефективного засобу боротьби із аварійністю та травматизмом на вітчизняних автошляхах. У понеділок, 26 липня 2021 року комплекси автофіксації запрацювали ще у декількох областях України. Вітаємо нових вартових нашої безпеки та порядку!

МВС посилює контроль за порушенням правил дорожнього руху і запускає камери на дорогах ще в двох містах та областях України. Вони почали працювати з 12:00 понеділка, 26 липня. У МВС пояснили, що за рік функціонування системи автофіксації порушень ПДР кількість зафіксованих подій з ознаками правопорушення знизилася майже в 10 разів. У Патрульній поліції повідомили, що такі комплекси  встановили на трасах Житомирської та Кіровоградської областей, а також у Кропивницького і Харкові.

Певні ділянки доріг, були обрані через велику кількості порушень швидкісного режиму, що призводило до безлічі ДТП, зокрема з тяжкими наслідками. Це дві ділянки на трасі М-05 Кіровоградської області у напрямку Одеси та Києва (обмеження швидкості до 100 км\год), чотири на трасі М-06 в Житомирській області (обмеження швидкості до 100 км\год) та один у с. Березівка, Житомирського району в напрямку Рівного, Там віднині водії мають дотримуватися швидкості 50 км\год. Також три комплекси із обмеженням швидкості до тих же таки 50 км\год запрацювали у Кропивницькому, та одна в Харкові.

Компанія «Українські системні інновації» черговий раз підкреслює – припинити зростання кількості ДТП, котре, на превеликий жаль, відбувається сьогодні на автошляхах України, покласти край людським жертвам у нескінчених «дорожніх війнах» ми можемо лише забезпеченням щільного контролю за суворим дотриманням ПДР, а для цього немає і не може бути кращого засобу, аніж автоматична фіксація їх порушень. Тож зустрічайте нових вартових вашої безпеки, а ми працюватимемо заради неї далі!