Із Днем Конституції України!

Компанія  «Українські системні інновації» щиро вітає всіх співвітчизників із Днем Конституції. Ця дата для  кожного свідомого українця має бути не лише святковим днем, але й, перш за все, приводом для того, аби замислитися – що конкретно робить він сам для того, аби ми жили в державі, де панує верховенство Права, яке спирається на неухильне та повсякчасне виконання її Основного закону?

До цього існує багато шляхів, котрі доступні для кожного із нас. Захист суверенітету та територіальної цілісності України, шанобливе  ставлення до рідної мови, культури, історії, безумовне дотримання вітчизняного законодавства та неухильне виконання своїх громадських обов’язків  - далеко не повний перелік. Але ж є речі, котрі безперечно мають бути важливішими понад усе інше.

Стаття 3 нашої Конституції проголошує, що людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю. Стаття 27 підкреслює: Кожна людина має невід'ємне право на життя. Ніхто не може бути свавільно позбавлений життя. Обов'язок держави - захищати життя людини.

Отже, захист життя та здоров’я українців, щоденна праця задля їх порятунку від реальної небезпеки стати жертвами автомобільних пригод та аварій, котрі, на превеликий жаль, все ще залишаються величезною проблемою для нашої держави є вагомим та конкретним внеском нашої компанії у реальне встановлення абсолютного панування в Україні конституційних засад та обстоювання найголовнішої цінності, що проголошена у Основному законі.

Ми працюємо заради цього не шкодуючи зусиль, і в цей славетний день бажаємо всім жити та працювати так, аби кожен із нас міг сказати: «Я щиро люблю свою Батьківщину! Я поважаю її Конституцію, неухильно виконую Основний та інші закони держави і роблю все, аби в ній панували лад та безпека!» Із святом, дорогі співвітчизники, із Днем Конституції України!