Автофіксація в Одесі? Таки да!

Дія системи автоматичної фіксації порушень Правил дорожнього руху стрімко поширюється Україною. Вже незабаром пильні електронні  «вартові» слідкуватимуть за ладом на вулицях та автошляхах «Перлини біля моря» - Одеси. Поліція вже погодила місце розташування семи пристроїв в Одесі. Всього ж планується встановити 24 комплексів «Каскад».

Дмитро Жеман, заступник міського голови Одеси так розповів про майбутню новацію для мешканців та гостей міста: «У місті з'являться камери, які фіксують порушення швидкісного режиму. Порушники будуть покарані. Будьте пильні, не порушуйте правил дорожнього руху, не порушуйте швидкісний режим».

Спікер патрульної поліції в Одеській області Алла Марченко повідомила, що камери будуть встановлені на:

Фонтанській дорозі;

Миколаївській дорозі;

Люстдорфській дорозі;

проспекті Шевченка;

Рішельєвській вулиці.

Також камери з’являться на інших вулицях в центральній частині міста. Поза всяким сумнівом, це дуже вчасне та слушне рішення значно сприятиме покращанню ситуації на автошляхах Одеси саме під час курортного сезону, що наближається. Дуже корисну звичку їздити із дотриманням ПДР тепер зможуть отримати не лише одесити, але й численні відпочівальники, що влітку з’їжджаються до  Одеси з усіх куточків України та навіть із-за її меж.

Компанія «Українські системні інновації» щиро вітає нові кроки на шляху до наведення ладу на вітчизняних автошляхах та вулицях. Відпочиваймо весело – але не від Правил дорожнього руху!