Безпеки на українських автошляхах побільшало

Вчора, в понеділок, 22 березня, нові прилади відеофіксації порушень Правил дорожнього рухуз'явилися на тих ділянках автомобільних доріг, де найчастіше трапляються дорожньо-транспортні пригоди. Про це повідомив перший заступник начальника департаменту Патрульної поліції Олексій Білошицький.

 

Починаючи з понеділка, 22 березня, патрульні поліцейські з приладом TruСam стежитимуть за виконанням правил дорожнього руху на 60 нових ділянках автодоріг. Про використання цієї техніки водіїв буду попереджати відповідні дорожні знаки. Також усы бажаючы можуть переглянути детальну карту цих ділянок на сайті Патрульній поліції України.

 

Як пояснив Олексій Білошицький, кількість TruСam на дорогах збільшилася через те, що стало більше ділянок доріг, на яких необхідно вимірювати швидкість для профілактики аварійності. «Ми відстежуємо ті ділянки, де є аварії, причиною яких є саме перевищення швидкості. Зараз було додано певні ділянки, всього таких ділянок на території України 309», - уточнив він. Загалом в Україні відстежують швидкість на автотрасах уже за допомогою 117 таких пристроїв.

 

Компанія «Українські системні інновації» беззаперечно підтримує та вітає будь-які заходи, котрі спрямовані на збільшення безпеки на вітчизняних автошляхах. Досягнення на них мінімального рівня аварійності – то є мета, заради якої ми працюємо.

І, звісно, радіємо тому, що у цьому своєму  прагненні ми не поодинокі.