Система автофіксації порушень ПДР приємно здивувала Арсена Авакова

Міністр внутріхніх справ України Арсен Аваков у одному із своїх останніх інтерв'ю визнав, що завжди вірив у те, що цей метод боротьби із порушниками Правил дорожнього руху із допомогою комплексів автоматичної фіксації є надзвичаной дієвим, але не думав, що він буде настільки ефективний. Що ж, приємно здивувати очільника вітчизняного МВС – то неабияке досягнення.

 

«Я вірив, що це працює, але не думав, що настільки ефективно. На тих ділянках, на яких встановлено комплекси фотовідеофіксації порушень ПДР, утричі зменшилася кількість смертей. Тобто на 54 контрольованих ділянках – на 70 загиблих менше», – сказав міністр.

Очільник МВС додав, що всі нові дороги будуть здавати в експлуатацію тільки з такими ділянками контролю. На них будуть встановлені спеціальні попереджувальні знаки.

 

«Я впевнений, що ми втричі знизимо смертність, це наше надзавдання. Цим займається Антон Геращенко... Ми хочемо, щоб це було трендом – зменшити кількість смертей на дорогах», – зазначив Аваков. Нагадаємо, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков анонсував появу на українських дорогах у 2021 році ще 200 комплексів фото- і відеофіксації для збереження життя і здоров'я громадян.

 

Компанія «Українські системні інновації» працює над тим, аби ці амбітні плани було втілено в життя без жодних зволікань. Для нас турбота про безпеку кожного українця завжди була і є більше ніж трендом – сенсом всієї нашої діяльності.