Вона працює! Нові досягнення системи автофіксації порушень ПДР

Нинішній рік розпочався із стрімкого та рішучого розвитку впровадженої минулоріч в Україні системи автоматичної фіксації порушень Правил дорожнього руху. Нові комплекси по усій державі, розширення функцій, подальше схвалення на рівні найвищихь державних посадовців... Від повідно, маємо й нові досягнення, що свідчать про результативність системи більш, ніж переконливо.

 

Так, з 16 лютого в Києві запрацював комплекс  автоматичної фіксації, що розташований на бульварі Дружби народів, 36. Окрім фіксації перевищення  швидкості, він почав фіксувати ще й порушення проїзду смугою громадського транспорту. Тільки за одну добу, того ж-таки  16 лютого, камера зафіксувала 385 порушень проїзду смугою громадського транспорту, а Патрульна поліція склала відповідну кількість постанов про адміністративне правопорушення.  Штраф за нього складає 510 грн.

 

Тим часом лише за один місяць два комплекси автоматичної фіксації порушень ПДР, що їх було наприкінці минулдого  року встановлено на Львівщині в населених пунктах Буськ та Солонка, зафіксували майже 22 600 порушень швидкісного режиму. Із них майже 9 тисяч припадає на Буськ, а понад 13з половиною тисяч – на Солонку. Нічого дивного – комплекси, що контролюють трасу Київ-Чоп «зловили» понад 800 порушників ще в день їхх ввоедення в експлуатацію – 30 грудня 2020 року. Напевно, місцеві та заїзжі «шумахери» лишень починають звикати до того, що віднині пересуватися цією важливою магістраллю доведеться за правилами.

 

Крмпанія «Українські системні інновації» рекомендує звикати до законослухняності та суворого дотримання ПДР усім без винятку співвітчизникам. Ми й надалі працюватимемо заради того, аби неповага до них сталлише спогадом з ганебного минулого, а автошляхи України були територією де панують Закон та безпека.