Автофіксація порушень ПДР – все тільки починаеться!

Міністерство внутрішніх справ України офіційно  підбило підсумки восьми місяців роботи системи автофіксації порушень Правил дорожнього руху. З огляду на налдзвичайно високу ефективність цього нововведення, очільники відомства виголосили плани щодо подальшого поширення роботи комплексів автофіксації на територію усієї держави. Маємо величезні перспективи у царині покращання дорожньої ситуації та підвищення рівню безпеки на вітчизняних автошляхах!

 

Очільник МВС України Арсен Аваков у Twitter повідомив наступне: «Ще більше безпеки на дорогах. Цьогоріч планується встановити 220 камер фотовідеофіксації по Україні. За 8 місяців 2020-го на ділянках роботи 48 комплексів автофіксації порушень ПДР кількість ДТП з постраждалими зменшилася втричі. Також у вигляді штрафів  саплачено 210 мільйонів гривень у бюджет. Працюємо, крок за кроком.»

 

Заступник директора департаменту МВС комунікацій зі ЗМІ Ярослав Тракало у Facebook додав ще й таке: «За 8 місяців діяльності системи автофіксації кількість правопорушень у місцях, де встановлені 48 камер, зменшилася втричі, а винесених за перевищення швидкісного режиму постанов – у шість разів». При цьому, як повідомив на брифінгу заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, 84% штрафів заплатили за так званим «пільговим тарифом»,   у перші 10 днів, що свідчить про готовність учасників дорожнього руху брати відповідальність за безпеку на дорогах. До речі, в Європі цей показник становить близько 30-40%.

 

Компанія «Українські системні інновації» пишається високою оцінкою проекту державної ваги, до втілення в життя якого має безпосередній стосунок.  Ми й надалі працюватимемо заради тієї ж самої мети – убезпечення наших співвітчизників, порятунку їх життя та здоров`я,  наближення нашої країни до світових стандартів та норм.