Львівщина чекає на автофіксацію із нетерпінням

Автоматична фіксація порушень Правил дорожнього руху впевнено опановує Україну. Дієвий засів зниження аварійності на автошляхах, котрий переконливо довів власну ефективність за перші ж дні та місяці його експлуатації стане у пригоді у будь-якому куточкуу нашої держави. Особливо ж варто попіклуватися про наведення ладу на дорогах тим її регіонам, котрі є «брамою» України на шляху до Європи. І це вже робиться.

 

У 2021 році на дорогах Львівської області планується встановити 29 комплексів для фіксації порушень правил дорожнього руху. Про це повідомив заступник керівника Служби автодоріг Львівської області Руслан Станіщук. Він нагадав, що в 2020 році в області було встановлено тільки три таких комплекси. «Ніщо так не стимулює до безпеки руху на дорогах, як штрафи, тому у Львівській області в наступному році плануємо встановити ще 29 комплексів, які будуть фіксувати порушення правил дорожнього руху», – сказав Руслан Станіщук.

 

У службі автомобільних доріг повідомили, що окрім дороги «Київ–Чоп», такі комплекси встановлять ще на ділянках підвищеної аварійності автомобільних доріг Західний обхід міста Львова, М-09 «Тернопіль–Львів–Рава-Руська», М-10 «Львів–Краковець», М-11 «Львів–Шегині». Також на під’їздах до міста Львова та Н-17 «Львів–Радехів–Луцьк».

 

Треба зазначити, що пильні електронні «вартові» напевно ж допоможуть правоохоронцям у будь-яких складних ситуаціях. Наприклад, на початку нинішнього тижня поліціянти Львівщини були змушені оголошувати у розшук невідомого водія невстановленної автівки, котрий у Радехівському районі области збив 60-річного пішохода та втік з місця аварії. Загалом ситуація на автошляхах цього регіону є досить напруженою. Тож, сподіваємось, покращення настане після більш щільного їх «перекртиття»  комплексами автоматичної фіксації порушень ПДР.

 

Компанія «Українські системні інновації» нагадує – ефективність автофіксації вимірюється не сумами штрафів, а, перш за все, кількістю попереджених аварій та врятованих українців. Саме заради цього ми і працюємо!