Доведено: КАСКАД – найефективніша «зброя» проти порушень ПДР!

Днями минув другий місяць від того, коли в Україні було впроваджено систему автоматичної фіксації порушень Правил дорожнього руху. Навіть за такий досить стислий термін доцільність та надзвичайна досконалість нововведення вже доведені більш, ніж переконливо.

 

Нагадаємо, що з 1 червня у столиці і Київській  було встановлено близько 50 приладів  автофіксації КАСКАД, з них у Києві – 20. Вже в перший день їх роботи  було зафіксовано майже 58 тис. порушень, нині цей показник знизився у п’ять разів. Для порівняння, через місяць після запровадження системи, 30 червня було зафіксовано 14258 порушень, ще через місяць, 29 липня – 10386.

 

Подібні йфеноменальні зміни у свідомості та законослухняності вітчизняних водіїв прокоментував заступник начальника Департаменту патрульної поліції МВС України  Олексій Білошицький: «Однозначно, це для нас позитивний результат: ми можемо констатувати, що швидкість знижується, порушувати стають менше. Водії стають більш дисциплінованими, відповідальнішими. В середньому щодня фіксується 12 тисяч порушень, а це значно менша кількість порушень проти 58 тисяч у перший день роботи автофіксації»

 

«Камери автофіксації встановлені у місцях концентрації дорожньо-транспортних пригод, переважною причиною яких є перевищення швидкості. Саме з метою упередження порушень вони і встановлені. Якби мета була іншою, наприклад, якомога більше зафіксувати порушень, «набити» якомога більше штрафів, то, зрозуміло, зовсім інший концепт запровадження був би у цієї системи» - додав поліцейський високопосадовець, маючи на увазі, що різке зменшення кількості порушень напряму пов`язане із тим, що водії знають місця розташування камер та дотримуються на цих ділянках швидкісного режиму  .

 

Компанія «Українсмькі системні інновації» ніколи не мала жодного сумніву щодо того, що її робота спрямована на реальне збереження життя та здоров`я українців. Сьогодні ми пишаємося тим, що наші прагнення вже отримують цілком реальне та вагоме втілення  й підтвердження, що зрозумілі кожному.