Антирекорди автофіксації: українські водії не бідні. Скоріше, інше…

Система автоматичної фіксації порушень Правил дорожнього руху невтомно працює на вулицях та автошляхах України. А деякі вітчизняні водії, попри все, вперто та безглуздо поводяться так, нібито ані Правил, ані «несплячого ока», котре від нині контролює їх дотримання, не існує взагалі. Вже маємо цілу низку антирекордів, що є ганебними для держави, котра прагне до цивілізованого життя за Законом.

Так, згідно даних  Патрульної поліції України 8 червня комплекси автоматичної фіксації виявили 41 автомобіль, який рухався зі швидкістю понад 170 км/год. Антирекордсменом з порушень ПДР став водій на Porsche Panamera з номером АХ009***, котрий «летів» зі швидкістю 200 км/год. на автодорозі М03 Київ-Харків-Довжанський. При цьому на цій ділянці дозволено рухатися зі швидкістю 110 км/год. 9 червня камери зафіксували 37 автомобілів, які рухалися зі швидкістю понад 170 км/год. Найбільшою швидкість була в автомобіля Audi S6 з ДНЗ BM638*** — 199 км/год і знову ж таки на автодорозі М03 Київ- Харків-Довжанський.

14 червня  на дорогах Києва та області 31 автомобіль рухався зі швидкістю понад 170 км/год. Найбільшою швидкість була в автомобіля Volkswagen Golf (державний номерний знак АА776***), який рухався зі швидкістю 207 км/год на трасі … так, ви вгадали – все на тій же М03. На тому ж самому автошляху наступного дня,  15 червня  було зафіксовано двох взагалі здичавілих «водіїв» -   два автомобілі Range Rover, в яких збіглися навіть перші символи номера - AX110***, пронеслися нею рухався зі швидкістю 204 км/год (перший) та 206 км/год (другий) з різницею в дві секунди.

Щодо деяких вітчизняних кермувальників, то читаючи про їх «подвиги» не можна не згадати приказку: Чому я бідний? Бо дурний…» Особи, про які йтиметься далі, напевно не мають фінансових проблем і залюбки готові сплачувати штрафи раз по разу. А, може їм це подобається? Як ще пояснити те, що за інформацією правоохоронців,  8 червня швидкісний режим порушували по сім разів такі ранспортні засоби:  Volkswagen ВЕ898***, Toyota Camry BH159***, Toyota Corolla AA382***, Volkswagen AA761***, ВАЗ 11183 AI805***. 9 червня така ж сама картина: Peugeot Partner АА716***  порушив правила 13 разів за добу, Skoda Fabia ВО357*** - 9 разів, Hyundai Santa Fe АВ085*** - 8 разів. 13 червня автомобіль Toyota RAV 4 з номерним знаком АA339*** порушував швидкісний режим 12 разів за один день. Даруйте, шановні, але це вже навіть не ситуація, коли людина стає раз по разу на одні й ті ж граблі… Це якийсь гопак на граблях!

Компанія «Українські системні інновації» наголошує – система автоматичної фіксації порушень ПДР увійшла в наше життя назавжди і цей факт треба осмислити та прийняти до відома. Безконтрольності та безкарності автоманіяків настає край і ми пишаємося тим, що маємо до цього безпосереднє відношення! Ми й надалі працюватимемо задля того, аби рекорди із швидкості українці встановлювали виключно на «Формулі-1» та інших спортивних перегонах.