Краще б сиділи на карантині...

Україна сьогодні веде вітчайдушну боротьбу із пандемією коронавірусу, котора охопила практично весь світ. Втім,  попри те, що представники влади, медики та правоохоронці одностайно просять, умовляють, благають наших співвітчизників максимально самоізолюватися та обмежити власні пересування, українці раз по разу поспішають кудись у «невідкладних справах» - та стають жертвами дорожньо-транспортних пригод.

 

Так, наприклад, на автодорогах Львівщини 29 березня сталось 29 дорожньо-транспортних пригод, дві з них – з потерпілими.16 автопригод стались на дорогах області, ще 13 - у самому Львові. Внаслідок ДТП чотири особи були травмовані.  Підкреслимо – все це відбувалося у вихідний день, коли громадяни навряд чи мали таку вже нагальну потребу десь «мандрувати». Але ж вирушили у дорогу, до того ж – не дотримуючись при цьому Правил дорожнього руху. Результати – цілком закономірні. На жаль, таке відношення до власної безпеки та безпеки інших людей не лише призводить до неприємностей, але й забирає життя не гірше від коронавірусу.

 

У понеділок, 30 березня, під Полтавою відбулася ДТП за участю вантажівки DAF і Renault Kangoo, в результаті чого двоє людей загинули. Напередодні, у  ніч проти 30 березня у Вінницькій області сталася смертельна аварія: загинуло двоє осіб, а троє опинилися у лікарні. За попередньою інформацією, водій Lexus не впорався з керуванням і з'їхав у кювет. В автомобілі перебувало п’ятеро людей. Один із пасажирів «випав» із авто до того, як позашляховик з'їхав з дороги. У результаті аварії двоє пасажирів загинули на місці події, водія та ще двох осіб госпіталізовано до лікарні. Напевно, лікарям Вінничини, де на Covid-19 захворіло вже 36  осіб більше нема, чим займатися...

 

Компанія «Українські системні інновації» навіть у нинішніх складних умовах працює  задля збереження життя та здоров`я українців, зменшення кількості ДТП у державі. Закликаємо вас – дотримуйтесь оголошених урядом та місцевою владою карантинних заходів, а якщо вже виникла необхідність сісти за кермо, неухильно виконуйте усі вимоги ПДР!  Бережіть себе та своїх близьких, не додавайте їм горя у теперішній, і без того скрутний час!