Бережіть себе: дотримуйтесь Правил карантину та дорожнього руху!

Україна, як і весь інший світ наразі веде боротьбу із пандемією вірусу COVID-19. Надзвичайні заходи, що їх застосовує центральна та місцева влада держави дозволяють тримати ситуацію під контролем. У цей важкий та відповідалний час компанія «Українські системні інновації» хоче звернутися до всіх співвітчизників із словами щирої підтримки та закликом до суворого дотримання не лише встановлених у нашій країні правил карантинних заходів, а й Правил дорожнього руху, від яких залежить повсякденна безпека водіїв та пішоходів.

 

Надзвичайно важливі та влучні слова сказав сьогодні заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко. Головний санітарний лікар країни підкреслив, що  українці мають свідомо ставитися до питання карантину і розуміти небезпеку поширення коронавірусу: «Хоча жорсткі заходи, коли потрібно більш силовими методами впливати на людей, можливо також треба застосовувати. Адже, як показує практика в США, Італії, Іспанії, люди чомусь думають що коронавірус – це банальна інфекція, яка пройде повз і ніхто її не помітить. На жаль, люди не бачать статистики та кількості летальних випадків в інших країнах!» Віктор Ляшко закликав громадян не ставитися легковажно до захворювання, тому що весь світ у критичному стані.

 

Отже, будьмо законослухняними, зібраними, цивілізованими. Дотримуймось усіх необхідних приписів, зберігаймо ясний розум, не створюємо паніки та проблем собі і іншим людям, підтримуймо одне одного у цей час загальнонаціонального та загальносвітового випробування. Сьогодні, коли на більшості теренів України із метою дотримання карантину значно обмежено рух громадського транспорту, багато громадян використовують для пересування у справах особисті автівки. До них ми звертаємося окремо:

 

Шановні українці! Пам`ятайте – жодна пандемія не спростовує та не відміняє Правила дорожнього руху! Суворо дотримуйтесь їх, не будьте легковажними егоїстами! Зрозумійте – кожне надання допомоги потерпілим під час ДТП відволікає сили медиків на правоохоронців від боротьби із епідемією. В суворі дні, коли по всьому світові забирає людські життя COVID-19, в жодному разі неприпустимо збільшувати смертельну статистику ще й жертвами автопригод. Будьте ідеально законослухняними, уважними та обережними, а головне – краще взагалі утримайтесь від поїздок та пересування вулицями за виключенням конче необхідних випадків.

 

Попри пандемію компанія «Українські системні інновації» не припиняють свою діяльність задля безпеки співгромадян. Щиро зичимо всім здоров`я, стійкості та сили духу. Ми  - українці! Разом ми переможемо будь-яку біду!