«Занадто багато автофіксації»? А чи не хочете як в Нідерландах?

Система автоматичної фіксації порушень Правил дорожнього руху, котора із нинішнього літа більш, ніж успішно працює на автошляхах Україниіз часом «опановує» все більшу кількість нових функцій та можливостей. Поки що йдеться лише про перевищення швидкісного режиму, але то – поки що... Із часом над своєю поведінкою доведеться замислитися й тим, хто дозволяє собі поїзджати на червоне світло, або ж не дотримуватися встановленої рядності, а також і іншим порушникам ПДР.

 

Наразі, вже зараз каже, що пильних «електронних очей» на  наших дорогах вже «забагато» і вони «надто розумні». А чи не бажаєте ви, панове, пожити хза справжніми європейськими мірками? Ось як, приміром це відбувається у Нідерландах: там національна система спостереження за порушниками автоматично виявляє водіїв, які під час руху ене те, що порушують якісь правила, а дозволяють собі теревеніти  по мобільному телефону.

 

Встановлені над дорогою комплекси із відповідними функціями фіксують положення рук водіїв і миттєво сканують номер автомобіля. Комп'ютерна система,  аналізує фото. Якщо визначає, що правопорушення було – автоматично відправляє знімок у поліцію. Тільки за перший день роботи таких комплексів було викрито майже 400 порушників. Всім їм доведеться сплатити визначений законом штраф у 240 євро та осягнути істину, що дорога – не місце для балаканини.

 

Кормпанія «Українські системні інновації» нагадує: безпека дорожнього руху – то справа, у котрій немає і не може бути дрібниць. У ній важдиво все, і ми це розуміємо, тож будемо вдосконалюватися і надалі. І вже сьогодні ми робимо все, що залежить від нас, аби попередити якомога більше аварій та зберігати життя своїх співгромадян.