Надмірна швидкість знову вбиває українців

Доки дехто намагається вести дискусії з приводу тих чи інших аспектів впровадження у державі системи автоматичної фіксації порушень Правил дорожнього руху, «дорожні війни» тривають там, де комплекси автофіксації поки що відсутні. Перевищення швидкості (а це саме те порушення, на боротьбу із яким перш за все спрямована автофіксація) і надалі збирає свої криваві «жнива» на вітчизняних автошляхах...

 

 Ось найсвіжіший приклад: вчора,  17 серпня, о 7.50 на автодорозі «Київ-Чоп», у селі Нагірне Сколівського району сталася дорожньо-транспортна пригода із смертельними наслідками, котра дивом не перетворилася на чергову «бійню» із десятками жертв. Водій автомобіля «Renault Scenic» - 63-річний житель Тернопільської області,  на шаленій швиджкості мчав трасою та  не впорався з керуванням і вилетів на зустрічну смугу, де скоїв зіткнення з автобусом «Еталон». За кермом автобуса сполученням «Стрий-Матків» знаходився 34-річний мешканець міста Сколе.

 

 Від отриманих травм внаслідок ДТП  на місці загинула 59-річна пасажирка легковика, жителька Тернопільської області. Водія «Renault» та двох його пасажирів - жінку і чоловіка, доставлено в лікарню, їх діагнози уточнюються. Уточнимо – на момиент аварії в автобусі перебувало 22 пасажири –  те, що більше ніхто з них не постраждав, є справжнім дивом.

 

Компанія «Українські системні інновації» вже у котрий раз наголошує: запровадження в Україні  загальнодержавної та якмога більш розгалуженої системи автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху – то є збередення життя цілком конкретних громадян нашої держави! Ми працюємо над реалізацією цього проекту, бо розуміємо: страшною сплатою за зволікання є загибель людей у ДТП, чиїсь смерть та горе. Сподіваємося, таке ж саме розуміння кінець кінцем прийде до всіх українців.