Розумний додаток надасть вибір: їхати повільніше чи платити швидше

Автоматична фіксація порушень Правил дорожнього руху є однією з прикмет осучаснення нашого повсякденного життя, та, зокрема, відносин між державою та громадянином. Вимагаючи від водіїв суворого дотримання ПДР, уповноважені органи також створюють всі умови для того, аби кожен кермувальник міг зробити свідомий вибір: або їздити, дотримуючись існуючих обмежень, або ж швидко та зручно для себе ... сплачувати штрафи за нехтування ними.

 

Мобільний додаток Міністерства внутрішніх справ України «Штрафи ПДР» тепер доступний для IOS. Про це прес-служба МВС повідомила на початку нинішнього місяця. Раніше додаток був доступний тільки для операційної системи Android. У відомстві розповіли, що він дозволяє не тільки сплатити штрафи, які вже винесено, а й отримувати повідомлення про нові постанови або зміни їхнього статусу.

 

«За допомогою програми можна легко виконати пошук постанов, оформлених на транспортний засіб, а також оформити підписку на отримання повідомлень про винесення нових постанов. Не треба чекати поки вона надійде в вашу поштову скриньку, а відразу оплатити штраф онлайн. Окрім того, можна отримати знижку 50% при оплаті протягом 10 днів з моменту отримання повідомлення про штраф», - зазначили в МВС.

 

Разом із тим в цьому ж самому додатку є докладна інформація про розміщення на карті комплексів автоматичної фіксації порушень ПДР. І тут вже кожен водій має прийняти свідоме та відповідальне рішення – задля чого його використовувати. Можна вчасно пригальмувати та зекономити власні кошти. Можна швидко та без проблем з ними розпрощатися... Компанія «Українські системні інновації» закликає співвітчизників робити завжди вірний вибір. Ми працюємо заради вашої ж безпеки та сподіваємося на розуміння!