Дороги України стануть ще безпечнішими. Звичайно ж, завдяки автофіксації

Впровадження системи автоматичної фіксації порушень Правил дорожнього руху, которе було розпочато влітку нинішнього року, триває. На автошляхах з`являються все нові електронні «вартові», що стоять на сторожі життя та здоров`я українців. Високопосадовці із різних державних структур доповідають про подальше поширення цього рятівного для вітчизняних водіїв та пішоходів новоовведення.

 

Так, голова Державного агентства інфраструктурних проектів України Кирило Хом’яков нещодавно написав у своєму Telegram-каналі таке: «Від сьогодні на 90 камер автофіксації на українських дорогах стане більше й вони допоможуть максимально знизити смертність і аварійність на ділянках!»  Посадовець додав, що до кінця року планується передати до МВС ще 130 камер, що пізніше будуть встановлені на дорогах державного значення.

 

Крім того, система автоматичної фіксації буде працювати в комплексі. Для цього найближчим часом Агентство передасть поліції 4 спеціалізовані автомобілі “Фантом”, які фіксуватимуть швидкість прямо на дорозі, 30 пересувних лабораторій,

72 сучасних TrueСam, які працюватимуть без впливу людського фактору та деякі інші технічні засоби. Нові камери фіксцівтимуть проїзд на червоне світло, перетин подвійної суцільної, перетин смуги громадського транспорту.

 

Тим часом заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Гончаров повідомив, що у вівторок, 24 листопада, МВС отримало 90 комплексів камер автоматичної фіксації в рамках програми, яку реалізує Держагентство інфраструктурних проектів. «У нас в рамках програми, яку реалізує Укрінфрапроект, укладено ними договір на поставку 220 комплексів автоматичної фіксації, які будуть поставлені цього року. Вже сьогодні було отримано 80 комплексів, і ми їх передамо для установки на трасах Укравтодору. Найближчим часом кількість камер буде доведено до майже 300», - уточнив Гончаров.

 

Компанія «Українські системні інновації» не шкодуючи сил та часу працює заради убезпечення автошляхів нашої країни. Ми щиро радіємо тому, що вибір, которий було зроблено на державному рівні на користь впровадження якісної вітчизняної системи автоматичної фіксації порушень ПДР, виявився вірним і зробимо усе можливе, аби покращувати та вдосконалювати її і надалі.