Нові дороги? Тільки з автофіксацією!

Автоматична фіксація порушень правил дорожнього руху невпинно входить у життя країни. Система, котра беззаперечно довела свою ефективність за перші ж місяці її застосування має бути розповсюджена якнайширше та якнайшвидше. До цієї справи державної ваги мають долучитися не лише правоохоронці, але й інші галузеві відомства України – принаймні, саме так вважають у вітчизняному МВС.

У Міністерстві внутрішніх справ закликали голову Державного агентства автомобільних доріг «Укравтодор» Олександра Кубракова завжди передбачати під час проектування, ремонту та будівництва доріг установлення камер автоматичної фотофіксації порушень правил дорожнього руху. Про це нещодавно, заявив на брифінгу заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

«Коли робляться нові дороги, то вони провокують водіїв їздити швидко, тому необхідно, щоб під час проектування, будівництва та ремонту нових доріг відразу встановлювали камери. Зокрема, ми приділимо увагу і відремонтованим цього року дорогам у рамках програми «Велике будівництво» - зазначив високопосадовець.

Як бачимо, система автоматичної фіксації порушень ПДР змінює нашу країну – і змінює її на краще, роблячи більш сучасною та європейською державою. Компанія «Українські системні інновації» і надалі докладатиме всіх зусиль, для того, аби цей процес не вщухав, а тривав надалі, та ще й прискорювався.