«Українські системні інновації» - за здорове та сильне майбутнє України

«Українські системні інновації» - за здорове та сильне майбутнє України

2019-03-28_2

Сучасний комп`ютеризований світ, окрім значних переваг, що їх надають нам найновіші «розумні» системи та гаджети, несе в собі й певні ризики. Нехтування власною фізичною досконалістю, котра декому здається сьогодні не такою вже й потрібною, є в цій царині чи не найбільшою з небезпек. Але ж, йдучи шляхом технологічного розвитку, в жодному разі не можна забувати про здоровий спосіб життя та спорт. А ще – виховання у молоді таких якостей, як мужність та воля до перемоги.

Саме тому компанія «Українські системні інновації» щиро підтримує вітчизняний спорт та виступає одним із спонсорів чемпіонату України з боксу серед студентів, що відбудеться в місті Полтаві 23-27 квітня 2019 року за підтримки Міністерства освіти на науки України, Всеукраїнської Федерації студентського боксу та Федерації боксу України. Запрошуємо усіх небайдужих патріотів підтримати разом із нами кращіїх представників студентської молоді нашої держави, що у запеклих та чесних боях виборюватимуть призи цієї першості!

Майбутнє України – це молодь, котра буде не лише розумною та освіченою, але й здоровою і здатною захистити свою країну за будь-яких обставин, від будь-якого ворога. Молодь, що вже сьогодні гартується заради майбутніх перемог України. Підтримаємо це гарт разом!