Сучасні системи відеоспостереження – запорука безпеки українців

З 1 червня 2019 року в Україні вступають в дію нові Державні будівельні норми (ДБН). Надзвичайно важливою та слушною їх частиною є вимога щодо обов`язкового обладнання усіх нових громадських будівель сучасними системами охоронної сигналізації, зокрема, рамочними пристроями на вході та системами відеоспостереження.

Це рішення прокоментував заступник міністра регіонального розвитку Лев Парцхаладзе, котрий підкреслив пріоритетність для української держави питання безпеки її громадян, в тому числі – і у місцях масового перебування людей: «Тому для підвищення безпеки людей та їх захисту під час перебування у будівлях, в нових будівельних нормах України щодо проектування громадських будівель передбачаються посилені вимоги. Це так звані «рамки» на вході, які унеможливлять потрапляння до будівлі заборонених предметів, та сучасні системи відеоспостереження, які дозволять виявляти підозрілих осіб та швидко реагувати на можливі ситуації.»

Компанія «Українські системні інновації»  плідно працює саме в галузі максимального убезпечення українців – де б вони не перебували: в дорозі чи на вулиці, вдома чи у розважальному центрі. Наші фахівці, звичайно ж, готові долучитися до реалізації нової, вкрай своєчасної та корисної ініціативи державної влади та докласти всіх зусиль для того, аби життю та здоров`ю наших громадян ніщо, ніде та ніколи не загрожувало.