Українці, схаменіться! «Дорожній терор» не вщухає попри карантин

Не зважаючи на те, що Україна сьогодні разом із усім світом веде відчайдушну боротьбу із смертельною пандемією  COVID-19, раз по разу знаходяться ті, хто нехтуючи власною безпекою та безпекою інших людей, порушують правила дорожнього руху, забираючи людські життя не гірше за коронавірус. По всій державі встановлено карантинній обмеження, спрямовані на те, аби зменшити кількість жертв від хвороби, але це не заважає деяким нашим співвітчизникам вбивати себе та інших, скоюючи ДТП.

Практично щодня маємо дійсно жахливі та кричущі приклади. Так, 18 квітня поблизу села Великий Житин Рівненського району. 37-річний житель обласного центру, який їхав на автомобілі BMW-520 I, не надав перевагу у русі автомобілю "ВАЗ", яким керував 49-річний житель Рівного. Внаслідок аварії загинула 8-місячна дитина, яка з 19-річною мамою перебувала у автомобілі "ВАЗ". Дівчину госпіталізували з політравмою та переломом тазу.

Того ж самого дня близько шостої години ранку на вулиці Брюховецькій у Львові водій автомобіля «Audi A6» не впорався з керуванням - автомобіль з’їхав з проїзної частини та зіткнувся з опорою лінії електропостачання. Внаслідок зіткнення один із пасажирів автомобіля отримав тілесні ушкодження, від яких помер. Ще двоє пасажирів та водій з травмами доставлені у лікарню.

Не менш жахлива історія трапилася двома днями пізніше близько 00.30 в центрі села Миклаші Білогірського району Хмельницької області. 21-річний водій «ВАЗу» напідпитку збив дівчину, яка стояла на узбіччі  проїжджої частини з протилежного боку дороги. Не надавши потерпілій жодної допомоги, молодик втік. Своє авто він покинув за 500 метрів від місця аварії. 24-річну потерпілу вдалося врятувати. Дівчина отримала важкі травми. Їй довелося ампутувати ногу.

Компанія «Українські системні інновації» знову звертається до всіх українців: схаменіться! Припиніть порушення карантинних обмежень та Правил дорожнього руху! Невпинно працюючи заради того, аби покращити рівень безпеки на вулицях та автошляхах нашої держави, ми розуміємо – кожне людське життя є безцінним. Зрозумійте, нарешті, це й ви…