Порушуєш Правила дорожнього руху? Допомагаєш коронавірусу!

Сьогодні весь світ живе, фактично єдиною біллю та метою, ведучи відчайдушну боротьбу із невиданою навалою смертельної хвороби - COVID-19. Втім, бездумні, безвідповідальні та беззаконні діє деяких наших співвітчизників подекуди наводять на думку, що вони, свідомо чи несвідомо виконують роль посіпак та помічників цього страшного недугу, котрий щодня забирає життя людей по всій планеті. В тому числі – і в Україні…

Абсолютно очевидним сьогодні є надзвичайна цінність кожного медичного працівника,  лікаря, автомобіля для надання невідкладної допомоги. Саме наші героїчні медики нині перебувають на «передовій» битви із коронавірусом. І що ж ми бачимо?! Ввечері 10 квітня на кільцевій дорозі поблизу Харкова сталася аварія за участі «швидкої допомоги». Як повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в Харківській області, з каретою медиків зіткнувся автомобіль Daewoo Sens під керуванням 27-річної жінки.

Авто рухалося зі сторони вулиці Олександра Зубарєва в напрямку проспекту Гагаріна, виїхало на зустрічну смугу, і зіткнулося з каретою швидкої медичної допомоги. В результаті водійка та 33-річний пасажир легковика, а також 55-річний водій швидкої загинули на місці. До того ж, 33-річний пацієнт швидкої, два санітари 38 та 48 років а також 40-річний фельдшер, які перебували в кареті швидкої, із різними травмами доставлені до медичного закладу. Мало того, що безглузда ДТП на місці позбавила життя одразу трьох людей, таким чином послаблені лави наших головних захисників – медиків. Комусь, хто потерпає від  смертельної недуги  може не вистачити саме їх допомоги!

Компанія «Українські системні інновації» закликає, просить, благає всіх співвітчизників: Схаменіться! Покиньте дурощі та егоїзм, зрозумійте небезпеку, що нависла над нашою країною. Відмовтеся від непотрібних поїздок взагалі, а коли вже маєте нагальну потребу кудись вирушити, суворо дотримуйтесь як карантинних приписів, так і, передусім, Правил дорожнього руху. Ми, українці, сьогодні, як ніколи маємо виявити згуртованість, дисципліну та громадянську сумлінність. Тільки дотримуючись Закону та працюючи разом заради життя та безпеки усіх нас, здолаємо будь-яке лихо!