«Українські системні інновації» вітають усіх із 30-річчям створення Інтернету

Сьогодні, 12 березня, світ відзначає ювілей події, що стала, без перебільшення, надзвичайно важливим кроком у розвитку людської цівілізації. Фактично, програміст Тім Бернерс-Лі, що представив цього дня 30 років тому нову концепцію управління даними, котра згодом перетворилася на Всесвітню мережу (World wibe web, WWW), дав старт новій ері – цифрових технологій, котора не залишила осторонь нікого із мешканців планети Земля, та незворотньо змінила їх життя.

Сьогодні Інтернет – це не лише обмін інформацією, думками, іншими даними. Ми живемо у реальності, наскрізь пронизаній «Всесвітнім павутинням», которе все більше перебирає на себе функції головного важеля не лише у сферах людського спілкування чи то розваг. Сьогодні Інтернет є вже невід`ємною компонентою світової економіки, науки, суспільного життя та прогресу. А також – системи безпеки людства.

«Українські системні інновації» - одна із молодих та потужних компаній, що були народжені новітньою, «цифровою» епохою. Ми – серед тих, хто бере на себе сміливість та відповідальність бути на передньому краї боротьби за те, аби передові технології стояли на захисті життя та безпеки людей, давали адекватні відповіді на найбільш актуальні виклики сьогодення. Ми працюємо заради того, аби сьогоднішній «цифровий світ» був максимально прозорим, безпечним та комфортним.

Вітаємо усіх із 30-річчям створення Інтернету!